Skip to main content

Permanente make-up of
cosmetische tatoeage

Permanente make-up of
cosmetische tatoeage

Permanente make-up of
cosmetische tatoeage

Permanente make-up of
cosmetische tatoeage

« Permanente make-up moet absoluut worden geraden, het moet gelaatstrekken accentueren die in de loop van de tijd zijn vervaagd, littekens corrigeren, gebieden in trompe l’oeil subtiel opnieuw tekenen, asymmetrieën corrigeren en vooral, het moet perfect in overeenstemming zijn met uw verwachtingen. Het resultaat moet discreet en subtiel zijn. »
Isabelle Desmul, oprichter

Permanente wenkbrauwmake-up door microshading of microblading

Het aanbrengen van gewone make-up op je wenkbrauwen is niet altijd gemakkelijk: je moet elke ochtend tijd en een scherpe zicht hebben om deze te plaatsen, evenals rustige en compatibele activiteiten. Not so easy, maar wij hebben de oplossing, voor zakenvrouwen, sporters, moeders met haast, drukke oma's en vrouwen die er perfect uit willen zien bij het opstaan of tijdens hun zwembeurten of langs het zwembad of aan het strand, is permanentemake-up de ideale oplossing.

Permanente wenkbrauwmake-up is ook geschikt zijn voor oncologiepatiënten van wie de wenkbrauwen met de behandeling verdwijnen. Het kan preventief gebeuren, vooruitlopend op haaruitval, of op een herstellende manier, na de behandeling, om alle sporen van de ziekte uit te wissen. Alles in overleg met de oncoloog en tamelijk vlot zodat de ingreep perfect in het behandelschema past.

Er bestaan twee technieken voor permanente make-up van de wenkbrauwen : permanente wenkbrauwmake-up door microshading of microblading ook hairstroke techniek genoemd.

Teken je wenkbrauwen opnieuw met microshading

Na verloop van tijd vervagen gelaatstrekken, smaken en trends veranderen. De microshading-techniek in poedervorm of ombré kan de dichtheid van uw wenkbrauwen herstellen door ze opnieuw vorm te geven, waarbij alle aandacht wordt besteed die nodig is om de structuur van de wenkbrauw te respecteren.

De wenkbrauwen zijn een essentieel element van het karakter van uw gezicht, ze maken uw specificiteit. Neem geen risico tijdens de permanente make-up van je wenkbrauwen en vraag vooraf een colorimetrische analyse aan.

Neem contact met ons op om erachter te komen of deze techniek van permanente make-up met microshading iets gepast voor jou is.

Geef je wenkbrauwen dichtheid met microblading geef de illusie van haartjes bij te tatoeeren

Met de frequentie van harsen groeien de wenkbrauwen soms niet meer terug. Dunne wenkbrauwen veranderen je imago. Voor een boost van zelfvertrouwen en om de effecten van de tijd tegen te gaan, is er de techniek van permanente wenkbrauwmake-up door microblading.

Met deze techniek gaan we haartje per haartje in de wenkbrauwentekenen, het resultaat geeft ze hun dichtheid en karakter. Deze techniek geeft de meest natuurlijke resultaat maar kan perfect worden gecombineerd met een microshading voor meer power.

Neem contact met ons op om samen te bespreken welke techniek het beste bij U past.

De mond, en vooral de lippen, zijn zeer belangrijke elementen in een gezicht: het zijn de onderdelen  waar de anderen het vaakst naar kijken als je spreekt. Hebben jouw lippen dichtheid verloren of missen ze volume ? Weet je niet of niet meer hoe je je lippenstift op de juiste manier moet aanbrengen of heb je niet altijd de mogelijkheid om hem overdag te corrigeren of bij te tekenen ?

Is je lipcontour met de tijd minder strak of minder aanwezig ? Permanente lipmake-up zal dan zeker bij jou passen. Er wordt in deze behandeling zeker aangeraden om zo dicht mogelijk in dezelfede kleur van jou lippen te pigmenteren zodat het resultaat heel natuurlijk oogt. Permanente Makeup van je lippen geeft een veel natuurlijker resultaat dan gewone lippenstift of lippencrayon.

Isabelle Desmul kan uw lippen hun volume van vroeger terug geven of ze subtiel voller maken.

De bovenlip heeft de neiging om in de loop van de jaren haar volume of en kleur te verliezen, maar de technieken van permanente make-up van de lippen ( full lipps of shading ombré) maken het mogelijk om hun volume  dichtheid en kleur te herstellen. Het geheim? De lippen worden ingekleurd, soms met twee verschillende tinten tot een subtiel natuurlijk en discreet resultaat. Dit is een zachte techniek voor een 3D effect en een voller geheel.

Isabelle Desmul raad aan om de subtiliteit te creëren om in een heel natuurlijke tint te werken maar met genoeg power, ze zal U begeleiden naargelang uw lievelingskleur en wat het best bij U past.

Permanente lipmake-up kan naast een chirurgische ingreep bijvoorbeeld bij Schisis ( ook soms hazelip genoemd)  ook overwogen worden om het resultaat te perfectioneren of om een ​​eerdere permanente make-up te corrigeren die u niet meer tevreden zou stellen.

Goed om te weten over permanente make-up


Wanneer moet u permanente make-up overwegen en wat moet u weten voor uw eerste afspraak?
  • De gebruikte pigmenten zijn veilig en goedgekeurd door de Europese Gemeenschap. Ze zijn biologisch absorbeerbaar, vegan en hun traceerbaarheid is bewezen.
  • De gebruikte pigmenten gaan na verloop van tijd min of meer mee, afhankelijk van de huid, de diepte van de implantatie, de pigmentconcentratie en de levensstijl. We geven de voorkeur aan lichte pigmenten die om de 2 of 3 jaar kunnen worden aangepast om de gelaatstrekken die in de loop van de tijd veranderen niet te denatureren.
  • Er is een veelvoud aan pigmenten. Voer een colorimetrische analyse van uw wenkbrauwen uit om de juiste te selecteren.
  • Veel aandacht voor hygiëne tijdens permanente make-up sessies.
  • Dit is geen therapeutische behandeling, maar een esthetische camouflagebehandeling.
Welke zorg na een dermopigmentatie-reconstructiebehandeling?
  • Vermijd blootstelling aan de zon zonder effectieve bescherming tegen de zon: door dermopigmentatie gecamoufleerde gebieden worden niet bruin.
  • Na uw behandeling krijgt U de gepaste instructies voor de nazorg en wordt er na enkele weken een controleafspraak gepland.