Skip to main content

Wie is Isabelle Desmul ?

Wie is Isabelle Desmul ?

Wie is Isabelle Desmul ?

Wie is Isabelle Desmul ?

Isabelle Desmul is expert in gespecialiseerde huidzorg en paramedische cosmetologie. Ze oefent haar beroep uit in ziekenhuizen van de Chirec groep (City Clinic Louisalaan in Brussel en Delta Ziekenhuis ) in samenwerking met medisch specialisten en in haar privépraktijk gevestigd in Sint Pieters Leeuw..

Ze ondersteunt patiënten van de afdeling plastische chirurgie van de groep Chirec ziekenhuizen als paramedische huidexpert en cosmetoloog en ze werkt ook samen met de vzw Re-source, een welzijnhuis voor oncologiepatienten. Bijvoorbeeld voor wat betreft Paramedische cosmetologie, permanente makeup van de wenkbrauwen voor oncologiepatiënten kan ze na overleg en akkoord van uw arts preventief behandelen, en dit voor de aanvang van de eerste kankerbehandelingen. Zo kunnen de wenkbrauwen getatoueerd worden zodat ingeval van haarverlies de wenkbrauwen heel subtiel worden behouden. Na de kankerbehandelingen kunnen nog  behandelingen plaatsvinden zoals littekencamouflage of tepelhofreconstructie.

Op zoek naar uitmuntendheid

Doordat ze altijd op zoek naar uitmuntendheid in haar sector, heeft Isabelle Desmul tal van masterclasses gevolgd. Ze neemt ook deel aan congressen en vergaderingen om updates door te voeren en altijd voorop te lopen op het gebied van technologie. Ook geeft ze haar kennis door middel van trainingen door aan schoonheidsprofessionals. Ze is in het bijzonder gecertificeerd in beheersing van colorimetrie, wat u de keuze van het juiste pigment voor permanente make-up garandeert, terwijl het risico op slechte kleurontwikkeling in de loop van de tijd wordt verminderd.

Gepersonaliseerde behandelingen

Het belangrijkste kenmerk van Isabelle : de tijd nemen om uw verzoek altijd volledig en duidelijk te begrijpen. Daarom zal ze gedurende uw eerste afspraak de nodige tijd nemen om naar U te luisteren en zal nadien samen met u bepalen welke behandelingen gepast voor uw zijn.

Je mag haar zeken vertrouwen. Ze zal uw behoeften en uw verzoek begrijpen als u ze aan haar uitlegt. Gepassioneerd en rijk aan ervaring in de wereld van fotografie, is de reden waardoor haar oog getraind is op estetiek en schoonheid met eveneens begrip voor littekens. U bent uniek, neem contact met haar op voor een specifiek gesprek, zij zal je het beste advies geven.