• Isabelle Desmul

    Expert in gespecialiseerde en paramedische huidverzorging en huidverbetering.

Uw welzijn op de eerste plaats


Alle behandelingen van Isabelle zijn het resultaat van een samenwerking met verantwoordelijke cosmeticamerken en marktleiders in de beautybranche, ze zijn verrijkt met jarenlang ervaring en expertise op het veld namelijk door haar samenwerking met schoonheidsprofessionals, esthetische artsen, plastisch chirurgen, dermatologen, allemaal gepassioneerd en deskundig in hun respectievelijke vakgebieden. Ze is letterlijk omringd door een team waar ze niet aarzelt om door te verwijzen indien nodig.

Een onberispelijke hygiëne is één van de essentiële punten in dit privé huidpraktijk, dat ook over de modernste apparatuur beschikt. Isabelle Desmul neemt de tijd, stroomopwaarts, om uw verzoek volledig te begrijpen en zal persoonlijk zorgen voor een nauwgezette opvolging van uw dossier naarmate uw afspraken vorderen.

Isabelle Desmul, Oprichter

Gespecialiseerde huidzorg en paramedische cosmetologie


Een geschikte definitieve ontharing, laser of elektrolyse

Haar en overbeharing kan ons welzijn in de weg staan en kan psychisch lijden veroorzaken. Wil je voorgoed van je lichaamshaar af en van een zachte huid genieten? Met permanente laserontharing of elektrolyse kan je deze voorgoed kwijt. Afhankelijk van uw huid- en haartype en het te behandelen gebied, zal Isabelle Desmul tijdens uw eerste afspraak U doorverwijzen naar de juiste ontharingsoplossing.

Paramedische tatoeage

Sommige gebeurtenissen in het leven kunnen littekens veroorzaken. Soms willen we graag de sporen van een traumatische gebeurtenis verbergen. Wilt u graag een corrigerende tatoeage laten zetten na een operatie, een ziekte (zoals kanker of vitiligo) of een ongeval? Dat kan. Tijdens een eerste afspraak wordt een diagnose opgesteld van uw behoeften en wordt u volledig geïnformeerd over uw verzoek, of het nu gaat om het camoufleren van een litteken na kanker of een ongeval, striemen of het ontstaan van kaalheid of alopecia. Hier spreekt men van tatoeage maar het is duidelijk een optische illusie dat getatoeëerd wordt in dezelfde kleur dan je eigen huid of lichaamsgebied waar de tatoeage wordt geplaatst.

Een andere blik op permanente make-up

Schoonheid is subjectief, specifiek en verschillend voor iedereen. Het is eveneens cultureel en hangt samen aan het dagelijks leven. Isabelle Desmul luistert naar je en begrijpt je. Ze bepaalt precies de juiste hoeveelheid natuurlijkheid en subtiliteit om je te helpen jezelf te voelen: een persoon die zich trots en mooi voelt wanneer ze haar spiegelbeeld in een spiegel ontmoeten. Uw permanente make-up zal discreet en trouw zijn aan uw imago. Als expert in microshading en microblading, zal ze de kenmerken van je mond en je wenkbrauw sublimeren.

Wie is Isabelle Desmul ?

EXPERT IN GESPECIALISEERDE EN PARAMEDISCHE HUIDVERZORGING EN HUIDVERBETERING

Isabelle Desmul is expert in gespecialiseerde huidzorg en paramedische cosmetologie. Ze oefent haar beroep uit in ziekenhuizen van de Chirec groep (City Clinic Louisalaan in Brussel en Delta Ziekenhuis ) in samenwerking met medisch specialisten en in haar privépraktijk gevestigd in Sint Pieters Leeuw.

Ze ondersteunt patiënten van de afdeling plastische chirurgie van de groep Chirec ziekenhuizen als paramedische huidexpert en cosmetoloog en ze werkt ook samen met de vzw Re-source, een welzijnhuis voor oncologiepatienten. Bijvoorbeeld voor wat betreft Paramedische cosmetologie, permanente makeup van de wenkbrauwen voor oncologiepatiënten kan ze na overleg en akkoord van uw arts preventief behandelen, en dit voor de aanvang van de eerste kankerbehandelingen. Zo kunnen de wenkbrauwen getatoueerd worden zodat ingeval van haarverlies de wenkbrauwen heel subtiel worden behouden. Na de kankerbehandelingen kunnen nog  behandelingen plaatsvinden zoals littekencamouflage of tepelhofreconstructie.

Verwen uzelf en maak nu een afspraak bij Isabelle Desmul voor uw schoonheidsverzorging.

City Clinic Chirec

Avenue Louise 235 B
1050 Ixelles
02 434 20 00
0474 540 045
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Delta hospitaal

Boulevard du Triomphe 205
1160 Auderghem
0474 540 045
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Privé praktijk

Isabelle Desmul
Brabantsebaan
1600 Sint Pieters Leeuw
0474 540 045
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Hoofdzetel

Chaussée de la Hulpe 1
1180 Ukkel

BE0646721863

© Isabelle Desmul - Sitemap - Privacy Policy