Definitief ontharing

Definitief ontharing

Definitief ontharing

Definitief ontharing


Laserontharing

Definitieve laserontharing is een effectieve en veilige manier voor definitief ontharing. De laser die we gebruiken is één van de veiligste en meest efficiënte op de markt, hij is geschikt voor alle lichaamszones en de meeste huidtypes. Na 5 à 6 sessies merkt U al een haarvermindering van 80 à 90 % van uw haartjes op de behandelde zone.

Gedurende uw eerste afspraak zullen we de gepaste behandeling bepalen dat perfect geschikt is voor u, rekening houdend met uw haar- en huidskleur,  waarna er een agenda en schema van de behandelingen samen afgesproken wordt.

In de meeste gevallen, is er al een uitstekend resultaat ( 80 tot 90 % haarvermindering ) na 5 tot 6 sessies.

Soms duurt het meerdere sessies, maar dat hangt af van ieders haargroei. Dit aspect wordt besproken aan het begin van de behandeling, na analyse en overhandiging van een persoonlijke offerte. De sessies zijn aanvankelijk om de 4 tot 6 weken. Nadien, op het einde van de behandeling en naargelang de haarcyclus ( verschillende fasen van de levensduur van de haren: Anageen/Catageen/Telogeen) zullen de laatste sessies in overleg verspreid worden over een langere termijn.

Dankzij haar specialisatie in permanente laserontharing (opleiding en ervaring), garandeert Isabelle Desmul u een nauwgezette opvolging van uw behandeling, uitgebreide uitleg en het beste advies voor een effectieve en efficiënte veilige permanente ontharing van alle delen van het lichaam (definitief ontharing van de bikini, gelaat (bovenlip) oksels, benen, borst of rug).

Heeft u meer vragen? Pijnangst of behoefte aan meer uitleg over lasertechnologie? Ga naar onze veelgestelde vragen, hieronder krijg je al een overzicht van hoe je het best je sessie voorbereid en de voor-en nazorgen.


Voor de behandeling
 • Een paar dagen voor de behandeling scheer je het te behandelen gebied met een scheermes of trimmer, let er wel op dat er 1 cm2 per zone overblijft zodat we de dichtheid en de kleur van het haar kunnen beoordelen om de laser optimaal te regelen.
 • In het gezicht en de hals is het aangeraden voor vrouwen om een kleine schaar te gebruiken en niet te scheren
 • Hydrateer de te behandelen zone goed
 • Stop 6 weken voor de behandling met waxen, pincet
 • Verkleuren stop je best 2 weken voor de behandeling
 • Gebruik geen zelfbruiner 2 weken voor de behandeling op het te behandelen gebied, als U zelfbruiner hebt gebruikt scrub de zone enkele dagen voor de behandeling
 • Vermijd Ethancaps 3 weken voor de behandeling
 • Geen blootstelling aan de zon op de te behandelen gebieden 3 à 4 weken voor en na de behandeling
 • Sommige medicatie, voedingssupplementen of ontstekingsremmers kunnen lichtgevoelig zijn, Indien u onder medicatie staat dient U uw laserspecialist te verwittigen en een toelating te vragen aan uw arts.
Na de behandeling
 • Hydrateer goed je huid
 • Vermijd elke warmtebron, sauna, hamam, warm bad en sportaktiviteiten gedurende 24 uur, dit om irritatie te voorkomen
 • Vermijd blootstellling aan de zon op de behandelde zone gedurende 3 tot 4 weken
 • Vermijd déodorant op basis van alcohol gedurende 24 uur
 • Tussen de sessies mag je scheren niet waxen

 • Smeer een zonnecrème met faktor 50 om de twee uur op de behandelde zone indien deze niet bedekt worden en dat U gaat wandelen of sporten bij zonnig weer

Permanente ontharing met elektrolyse

Permanente elektrolyse ontharing is geschikt voor alle huid-en alle haartypes en is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld permanente ontharing in het gelaat. Het kan het hele jaar door worden uitgevoerd (geen risico bij blootstelling aan de zon en doeltreffend zelfs op een gebruinde huid). Dit allemaal zonder pijn of ongemak, is dat niet een topnieuws ?

Isabelle Desmul, opgeleid door Canadese experts op gebied van elektrolyse-ontharing, beheerst deze nauwgezette en nauwkeurige permanente ontharingstechniek. Voor een optimaal comfort kunnen de behandelingen kort op elkaar gebeuren. Ze kunnen wekelijks plaatsvinden om doeltreffend en zodra de haartjes verschijnen deze weg te behandelen. Dit zorgt ervoor dat U nooit meer met haartje in het gelaat zal moeten rondlopen en dit tijdens de hele duur van de behandeling en de groeicyclus van de haartjes.

Permanente elektrolyse ontharing is pijnloos en biedt een effectieve en comfortabele behandeling voor een volledig definitief resultaat. Het inbrengen van een fijn filament in het haarzakje en de toepassing van een ultrasnelle stroom die is aangepast aan het haar en het te behandelen gebied zal  de verwijdering van het haarpapil dat verantwoordelijk is voor de haargroei mogelijk maken.

Deze methode is ook effectief bij ingegroeide haren, donshaartjes en blonde of witte haren. Het kan ook worden overwogen als aanvulling op permanente laserontharing. En is zeker van toepassing bij haargroei gebonden aan de menopause of in geval van overbeharing.

Heeft u meer vragen? Pijnangst of behoefte aan meer uitleg over elektrolyse? Ga naar onze veelgestelde vragen, hieronder krijg je al een overzicht van hoe je het best je sessie voorbereid en de voor-en nazorgen.


Welke voorbereiding voor de permanente elektrolyse ontharingssessie?
 • Epileer het gebied niet vóór de eerste permanente ontharingssessie (minimaal enkele millimeters zijn nodig). We moeten het haar op het oppervlak kunnen manipuleren.
 • Breng voor de sessie geen crème, deodorant of parfum aan op het te behandelen gebied. De huid moet schoon en vrij van make-up zijn.
 • Permanente elektrolyse ontharing is geschikt voor alle soorten haar en huid.
 • Permanente elektrolyse ontharing kan het hele jaar door, zonder contra-indicatie bij blootstelling aan de zon of baden/zwemmen.
 • Permanente ontharing door elektrolyse is veilig en pijnloos.
 • Permanente elektrolyse ontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Sessies weinig gespreid in de tijd.
Welke zorg na de elektrolyse ontharing?
 • Hydrateer uw huid goed.
 • Vermijd alle warmtebronnen (warm bad, hammam, sauna, enz.) gedurende 24 uur.
 • Een paar dagen geen scrub of exfoliatie.

Wilt u meer informatie over de schoonheidsbehandelingen van Isabelle Desmul?

Contacteer ons met al uw vragen, wij beantwoorden deze met veel plezier.

Bent u al overtuigd van de behandelingen? Maak vandaag nog uw afspraak.

City Clinic Chirec

Avenue Louise 235 B
1050 Ixelles
02 434 20 00
0472 79 54 57
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Delta hospitaal

Boulevard du Triomphe 205
1160 Auderghem
0472 79 54 57
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Privé praktijk

Isabelle Desmul
Brabantsebaan
1600 Sint Pieters Leeuw
0472 79 54 57
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Hoofdzetel

Chaussée de la Hulpe 1
1180 Ukkel

BE0646721863

© Isabelle Desmul - Sitemap - Privacy Policy